Mysslä's HundKurser

Varmt välkomna att gå kurs hos Mysslä's kennel
Med kunskap om hund, ras, person och individ jobbar vi med belöningsinriktad träning
Jag Sara som håller i dessa kurser är diplomerad instruktör och har haft kurser sen 2010. 
För mig är det viktigt med små grupper med gott om tid till frågor och funderingar, där vi har en god stämmning och alla känner sig lugna och bekväma i situationen. Det gör även hundarna lugnare och mer kontaktbara och alla kan få ut det mesta utav kursen. Det är så roligt att få hålla kurs, få möjlighet att träffa hundar av olika raser och deras  engagerade förare, många som även efter avslutade kurser fortsätter att hålla kontakt och uppdaterar mig om hur det går för deras hund, skickar Julkort och hälsningar, kommer införbi osv. det gör mig alltid varm i hjärtat.  Stort tack för det alla mina tidigare underbara kursare. Bläddra ner och se de kommande kurserna för både höst och vår terminerna.

 Våra hundkurser äger rum i Ardre/Ljugarn på östra Gotland Visby.

Allmänlydnads/valp kurser 

Under lydnads kurserna läggs fokus på kontakt, hantering, stopp och inkallning. Har man alla dessa bitar på plats, en hund som söker kontakt och är följsam, går att hantera i olika miljöer, går att få stopp på och som kommer när man kallar, då har man jätte bra grund att stå på oavsett vad man skall göra med sin hund.Fortsättningskurs

Vi jobbar vidare med de allmänlydnadsövningar vi påbörjat under valpkursen. Vi byter träningsplats, lägger på mer krav och störningar, och fortsätter ha roligt ihop.

Viltspårs kurs

Förlagd på helger.
Vi träffas vi skogen och lär oss vad viltspår är, hur man tränar in de olika momenten, spårteknik, hur man läser sin hundi spåret, lydnaden man behöver osv för att lyckas i sitt spårarbete, vi pratar även om praktiskt eftersök, vi varvar teori med praktik.


Fortsättning 

Vi jobbar vidare med ökade svårigheter och olika övningar. Vi varierar vår träning och utmanar hunden. Vi satsar på öppenklass i tävling och eller praktiskt 

  

Privatträning i viltspår

Vill ni bara lära er viltspår, eller träna er hund att bli en eftersökshund, har ni fastnat i träning eller vill träna inför provstart.

Vi planerar och lägger upp träning tillsammans utefter era önskemål.

500 :-/tillfället 

Anmälan via mail mysslas@hotmail.com 

Kursdeltagarna har ordet

Jeanette och Lukas
Jeanette och Lukas

Jag och min bordercollie valp Lukas är väldigt tacksamma över allmänlydnadskursen på grund av att Sara ser var varje enskild individs behov och träning. Vi ser mycket fram emot fortsättningskursen.  // Jeanette Ljunggren med Lukas

Jag har ju gått många kurser genom åren med alla mina hundar, men att gå kurs hos dig har nog varit det roligaste och bästa jag gjort. Du har ett väldigt bra sätt att se alla och se hur det ska fungera mellan hund och ägare. //Ann Calissendorff med Zelda

Ann och Zelda spårar
Ann och Zelda spårar

Några till...

Jag och min riesenhanne Frodo kan verkligen rekommendera Sara. Hon är tydlig och pedagogisk och lyckas på ett mjukt och lekfullt sätt kommunicera med både hundar och människor - En kombination som ger resultat!  

//Anna-Lena Sundlin med Frodo


Vi var jättenöjda med valpkursen! Sara är en lugn och tålmodig instruktör rekommenderar varmt hennes kurser!  

// Ankie Lindblad med Bruno


Utomordentlig genomtänkt kurs, pedagogisk för oss hundförare förmedlas samspel med våra hundar för att nå de mål vi önskar . 

// Ylva Virgin med Siri Hundkurser - Lydnadskurs, valpkurs, viltspår - Visby, Gotland