Om oss

Mysslä's Kennel drivs av mor och dotter. Jag Sara, dottern brinner för Tollaren och dess träning. Kerstin, mamma, hennes hjärta klappar för Phalénen.
Vi bor på den vackra ön Gotland.
Vårt mål med våran uppfödning är hundar som skänker glädje, sunda rastypiska  hundar till både kropp och knopp 

Sara bor på mjölkgården Petsarve i Ardre tillsammans med sin man Gustav, barnen Vendla och Elva och Tollarna Ratzi,Rocky och Ronja och Aussien Ammi. 

 Sara är utbildad hundinstruktör, hunddagisföreståndare, friskvård hund. Utbildad av jägareförbundet/polisen i eftersök. Utbildad provledare i SSRK Tollingjaktprov. Just nu Tolling ansvarig i SSRKs Gotlandsavdelnings styrelse.

Kontakta Sara
Mail. mysslas@hotmail.com
Mobil. 070-4715198

Sara med Rocky på jaktprov, lyckad debut i öppenklass
Sara med Rocky på jaktprov, lyckad debut i öppenklass

Kerstin bor på Lammgården Gurfiles i Ala tillsammans med sambon och de 4 Phalénerna Calle, Bella, Skrållan, Liza och två Chinese Crested Saga och Lilly, på gården bor även sambons hundar Border Collien Irize och Gotlandsstövaren Bulla

Kontakta Kerstin
Mail. kerstin.neogard@hotmail.com
Telefon. 0498-55074 

Kerstin med finaste Lizzie och Honey
Kerstin med finaste Lizzie och Honey

Mysslä's Kennel historia! 

Vår kennel började med två hundar, vår första Phaléne SUCH SVCH Molargårdens Ivar född 2003 och vår första Tollare All We Needs Sacher "Millie" född 2004. Det var två fantastiska hundar och det var helt omöjligt att inte börja tänka i avelsbanor.

2005 köpte vi en Phalénetik Canis Danics Christina "Stina" tyvärr blev hon Papillon med knäfel. 2005 fick vi vårt kennelnamn godkänt, Mysslä's som betyder vissla på gutamål. Sedan hösten 2006 föddes vår första valpkull en tollarkull på 9 valpar, och vår andra Phaléne tik kom till oss Cqabeym'z Lady Ofelia Av Carlsberg "Liza" som tillsammas med vår fina Ivar blev mamma till vår första Phaléne kull, en kull på fyra fina valpar 2008. Samma år föddes även vår andra Tollarkull ur vilken vi behåll valparna Mysslä's Chilepepper Primavera och Mysslä's Chilepepper Jalapeno, de två Tollarna blev de vi förde vidare vår Tollar uppfödning med. Vi köpte även in två Phalénetikar till som har haft kullar hos oss Guldtassens Princess Pearl "Pärla" och Sjuströmmar's A Taste of Honey , samt att vi fick tillfälle att köpa ännu en fin hane från Molargården, Molargårdens Kwick som är pappa till flera kullar. Dessa underbara hundar är det vi byggt vårt avelsarbete på plus de fantastiska Tollarhanar vi fått lov att
använda!