Mysslä's Kennel 

Vår kennel började med två hundar, vår första Phaléne SUCH SVCH Molargårdens Ivar född 2003 och vår första Tollare All We Needs Sacher "Millie" född 2004. Det var två fantastiska hundar och det var helt omöjligt att inte börja tänka i avelsbanor. 2005 köpte vi en Phalénetik Canis Danics Christina "Stina" tyvärr blev hon Papillon med knäfel. 2005 fick vi vårt kennelnamn godkänt och 2006 föddes vår första valpkull en tollarkull på 9 valpar, och vår andra Phaléne tik kom till oss Cqabeym'z Lady Ofelia Av Carlsberg "Liza" som tillsammas med vår fina Ivar blev mamma till vår första Phaléne kull, en kull på fyra fina valpar 2008. Samma år föddes även vår andra Tollarkull ur vilken vi behåll valparna Mysslä's Chilepepper Primavera och Mysslä's Chilepepper Jalapeno, de två Tollarna blev de vi förde vidare vår Tollar uppfödning med.  Vi köpte även in två Phalénetikar till som har haft kullar hos oss Guldtassens Princess Pearl "Pärla" och Sjuströmmar's A Taste of Honey , samt att vi fick tillfälle att köpa ännu en fin hane från Molargården, Molargårdens Kwick som är pappa till flera kullar.  Dessa underbara hundar är det vi byggt vårt avelsarbete på plus de fantastiska Tollarhanar vi fått lov att använda.

 

Om oss

Mysslä's Kennel drivs av mor och dotter. Jag Sara, dottern brinner för Tollare och dess träning. Kerstin, mamma, hennes hjärta klappar för Phalénen.
Vi bor på den vackra ön Gotland.

Sara bor på mjölkgården Petsarve i Ardre tillsammans med sin man Gustav, barnen Vendla och Elva och Tollarna Ratzi,Rocky och Ronja och Aussien Ammi. 

 Sara är utbildad hundinstruktör, hunddagisföreståndare, friskvård hund. Utbildad av jägareförbundet/polisen i eftersök. Utbildad provledare i SSRK Tollingjaktprov. Just nu Tolling ansvarig i SSRKs Gotlandsavdelnings styrelse.

Kontakta Sara
Mail. mysslas@hotmail.com
Mobil. 070-4715198

Kerstin bor på Lammgården Gurfiles i Ala tillsammans med sambon och de 4 Phalénerna Calle, Bella, Skrållan, Liza och en Chinese Crested vid namn Saga , på gården bor även sambons hundar Border Collien Irize och Gotlandsstövaren Bulla

Kontakta Kerstin
Mail. kerstin.neogard@hotmail.com
Telefon. 0498-55074 

S Uch S Vch Molargårdens Ivar
S Uch S Vch Molargårdens Ivar
All We Needs Sacher "Millie"
All We Needs Sacher "Millie"
Sara med Rocky på jaktprov, EX i ÖKL
Sara med Rocky på jaktprov, EX i ÖKL
Kerstin med Lizzie och Honey
Kerstin med Lizzie och Honey